15 Eylül 2010 Çarşamba

"Böyle mi sona erecekti..Böyle parça parça mı olacaktık.."

"bu kadar yalan mı yaşandı her şey.." diye devam ediyor şarkı..

Durumumuzu anlatır mı bilemem ama görünen o ki her kafadan bir ses çıkıyor ve her gün birilerini istifaya davet ediyoruz ve hepimizin bir günah keçisi var ne yazık ki..

Yeni bir Hoca ve yeni futbolcularla‚ yeni bir takım kurduk..

İstediğimiz gibi bir yapı oluşturduk ve Başkan futboldan elini çekti..Her şeyin sorumlusu Aykut Kocaman ilan edildi..

Yıllardır taraftarın istediği yapı oluşturuldu ve istediğimiz tarzda futbolcular transfer edildi..

Fakat görünen o ki; yıllardır şampiyon olamayan her Hoca´yı sezon sonu gönderen‚ kızdığımız Aziz Yıldırım´dan daha beter sabırsız çıktık ve şimdiden Aykut Kocaman´ı gönderiyoruz el birliğiyle..

Her şeyin bir anda olmasını istiyoruz ve olmayınca da isyan ediyoruz..
Mücadele eden takım‚ genç takımdan futbolcu‚ önüne geleni yenecek‚ bol gollü maçlar oynayacak bir kadro gibi isteklerimiz bitmeyecek ve hepsi hemen olmalı..

Oysa her şey ortada ve Yönetim´in -beceriksizlik mi‚ mecburiyet mi- ismine ne derseniz deyin yapmış olduğu geç transferler nedeniyle sezona henüz hazır olmadan başladık ve ŞL‚UEFA Ligi´ne veda ettik bu başarısız transfer döneminden sonra..

Fakat Lig için henüz kredimiz var ve hepimizin güven duyduğu bir kadro oluşturuldu..Yani TSL için yeterli bir takımımız olduğu gerçeği ortada ve Fenerbahçemizin tek hedefinin de burada şampiyon olması gerekliliği de ortada..

-Aziz Yıldırım istifa..
-Aykut Kocaman istifa..
-Alex gitti gidiyor..
-Cristian futbolcu değil..
-Stoch da fos çıktı..

ve benzeri serzenişlerle havluyu attık sanki..

Oysa önümüzdeki Pazar‚ Saracoğlu´na gelecek olan ve kovalamamız gereken bir karga sürüsü var ve huzura kavuşmamıza sebep olacak karga avımız olacak..

Bir yanda Başkan istifa bir yanda Aykut Kocaman istifa derdine düşüp Fenerbahçemizi yalnızlığa iteceksek kargalar bile gülecekler en sonunda halimize..

O nedenle gelin sabırlı olalım bırakalım artık şahısları ve sadece başarılı olunca taraftar olmayalım..
Zor günler dediğimiz şu günlerde Fenerbahçe´nin yanında olmayacaksak ve hala istifa derdine düşüp parça parça olacaksak vay halimize..

Pazar gününe kadar ve Pazar günü neler yapabiliriz.."Stadda var olabilmek için ne tür organizasyonlar düzenleyebiliriz‚ Pazar günü takıma nasıl destek olup‚ sahip çıkarız"ı düşüneceğimize istifa yürüyüşleri ve istifa naraları derdine düştük ki kargalar bile gülmez bu vahim tabloya..

Maç öncesi ve maç sırasında rakibe baskı‚ hakeme baskı‚ Aykut Kocaman´a ve takıma destek varken bizim gündemimiz birilerini göndermekte ne yazık ki..

Hani "Pazar´a kadar değil‚ Mezar´a kadardı sevdamız.."
Biz Pazar´a kadar öldürüyoruz sevdamızı..

"stad dolmayacak ve birilerine ders olacak" diye sevinen renkdaşlarımız var ne yazık ki..

Yazık..

http://www.sarilacicubuklu.com/forum/index.php?topic=8033.msg132594#msg132594

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder