8 Ağustos 2010 Pazar

Saracoğlu´ndan görmedikleriniz‚ duymadıklarınız... 1


2010-2011 sezonunun Saracoğlu´ndaki ilk resmi maçıyla bu başlık altında‚ gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla Saracoğlu´ndaki maçları aktarmaya çalışıp‚ kendimizce yorumlarımızı da katarak "en nihayetinde başarılarımızı hep birlikte kutlarız" diyerek başlayalım..

Şampiyonlar Ligi´nden elenmenin kızgınlığı ve hüznüyle siftahı yaptık ve daha yolun başında kötü bir başlangıcı anlatmak durumunda kalacağız haliyle..

"Yazsam mı‚ yazmasam mı" diye çok tereddüt ettim ama iyi de olsa‚ kötü de olsa taraftarlığımız bitmeyeceğine göre‚ sevinci de‚ hüznü de hem sizlerle paylaşayım‚ hem de Saracoğlu´na gelemeyen renkdaşlarımıza yıllardır sürdürdüğümüz hizmetimizi aksatmayalım şeklinde düşünerek "yazmalıyım" dedim..Saracoğlu´nda da "üzüntünle sevincinle seninle birlikte" dediğimize göre burada neden olmayalım..

Saracoğlu´ndaki ilk resmi maçta aldığımız mağlubiyet ve daha önemlisi hedefimiz dediğimiz "Şampiyonlar Ligi"nden elenmemiz nedeniyle pek de hoş şeyler yazamayacağımızı hepiniz tahmin ve takdir edersiniz..

Elimizde satır‚ kan gövdeyi götürmeyecek elbette ama arada neşter atacağız biz de..
İğneyi batıracaklarımız da olacak ama daha çok Çuvaldız ile anlatacağız bu maçı..

Saracoğlu başlığında elbette ki gördüklerimi ve duyduklarımı anlatacağım ama arada başka yerlere de gideceğiz ve bir sezon boyunca yaşadıklarımı yansıtmaya çalışacağım..

Bundan sonraki tüm maçlarda "galibiyetleri‚ şampiyonluk kutlamalarını" anlatmak umuduyla deyip Young Boys maçına geçelim..

Devamı >> http://www.sarilacicubuklu.com/forum/index.php?topic=7786.msg127253#msg127253


1 yorum:

  1. gerçekten bir hayli uzun ama sürükleyici olmuş..verilen zahmet dökülen göznuru yazının herhalinden belli..zaman zaman biraz konu dışına çıkılıp hedefi 12 den vuran tespitler cuk oturmuş..

    en çokda sivasspor şayet fenerbahçe ile yarışsaydı kesin şampiyon olurdu tespiti bence 10 numara bir tespit...son derece doğru..

    belki karşı çıkanlar olacaktır,ama net ve kesin bildiğim için yazacağım..sivasa puan kaybı yaşattıran antep bunun karşılığında aşağı yukarı 4,5 milyon ile ödüllendirildi..hani o kadar etmez denilen bjk nin antepten transfer ettiği sol bek ismail..bu çocuğun o kadar etmediğini bjk de biliyor..ama sivas-antep maçının primlerini içine dahil ettiğinizde bu kadar para ettiğini göreceksiniz..da daha detayları varda boşverin gerek yok..konuyu dağıtmayalım..

    Sevgili Focus'a emeklerinden ve zahmetlerinden dolayı gönül dolusu teşekkürlerimizi sunarak yazımızı nokalıyalım

    YanıtlaSil