15 Ağustos 2010 Pazar

Herkes görev yerine...Önce ve sadece Fenerbahçe...


Aylardır süren yılan hikayesi nihayet sonlandı ve santraforumuza kavuştuk..Görünene ve anlatılanlara göre "yılan" gibi bir golcümüz olacak inşallah..

Transfer konusunda en iyi‚ en hızlı‚ en başarılı olmamız gereken sezonda belki de en kötü sezon başlangıcını yaşadık..!
"Gelecek‚ gelmeyecek‚ bitti‚ bitmedi" şeklinde papatya falları açmaktan‚ gazeteleri‚ yerli yabancı basını takip etmekten feleğimiz şaştı.

Bir çok kardeşimiz, buradaki Yunus Emre kardeşimizin dediği gibi yabancı siteleri takip etmekten İngilizce‚ Fransızca‚ İspanyolca ve hatta Rusça´yı bile söktüler neredeyse..

Daha yapılması gereken transferlerimiz var belki ama artık maçlarımız başlıyor ve Antalyaspor maçıyla başlayacağız evimizde..

Transfer zamanlaması açısından çok kötü başladık ama onlarca transfer yapsan da‚ Niang´ları‚ Drogba´ları da getirsen nafile olabilecek durumlara‚ onlara gol atacakları ortamı hazırlamaya geç kaldık sayılmayız henüz..

Bugünkü Antalya maçı milat olmak kaydıyla bu ülkede yıllardır hakkı en fazla yenilen‚ hakemlerce en çok zarar verdirilen‚ şampiyonlukları çalınan Fenerbahçemizin haklarını yedirmemek için ne gerekiyorsa herkes elinden geleni değil daha da fazlasını yapmaya mecburdur..

Geçen sezon dahi nice maçımızda haksızlıklarla puanlarımız çalındı hepimiz şahit olduk..Nice videolar hazırlandı ki çalınan puanlarımız olmasa uzak ara şampiyon dahi olabilirdik..

"Yaşandı bitti.." demeden bu sene geçmişte yaşanan yanlışlara‚ Fenerbahçe düşmanlıklarına ve Fenerbahçe haklarının yenilmesine müsaade edilmemeli..

"Kalemiz sağlam‚ defansımız güzel‚ orta saha hepsi canavar‚ ileride Niang var..Takım çıkacak hakemi de yenecek‚yenmeli.. " dersek yandığımızın resmidir..

O nedenle herkes bugünden itibaren görev yerine geçecek ve artık her birimimizle Fenerbahçe haklarını korumak‚ Fenerbahçe için her şeyin en iyisini yapmak ve Fenerbahçe başarısı için hep birlikte çabalamak zorundayız..

Başkan ve Yönetim Kurulumuz geçmiş sezonlardaki gibi yaparlarsa şimdiden "geçmiş olsun" diyebiliriz..

-Fenerbahçe´nin hakları yedirilmeyecek ve Fenerbahçe´ye hakaret edenlerin elleri‚ dilleri lavabolarına sokulacak..

-Fenerbahçe sahada kötü oynayabilir‚ puanlar kaybedebilir ama bu kayıpları hakemler nedeniyle masa başında değil sahada yaşayacak sadece..Masa başında puanlar kaybedildiğinde derhal‚ bırak masaya yumruk vurmayı‚ masalar kafalarında kırılacak Fenerbahçe´nin haklarını yiyenlerin..

-"Türk Futbol´unun selameti‚ biz kavga ortamı yaratmak istemiyoruz" gibi centilmenlik dersleri görülüyor ki kimsenin umurunda değil ve artık biz de "yemişim Türk Futbolunu" deyip "önce ve sadece Fenerbahçe" haklarını savunmalıyız..

-Sahada hakem hataları‚ yayıncı kuruluşta‚ medyada Fenerbahçe düşmanlıkları olduğu anda hepsinin dersini vermeliyiz..

Daha nice maddeler yazılabilir..
Özet olarak herkes işinin başına geçecek ve Masada Başkan ve Yönetim‚ sahada Aykut Hocamız ve futbolcular‚ tribünlerde ve buralarda da bizler Fenerbahçemiz için her türlü çalışmayı yapmalıyız..
Haklarımızı yiyenleri deşifre edip‚ haklarımızı söke söke almalıyız..

Artık sabır da‚ tahammül de kalmadı..
Haklarımızı yedirmemeliyiz‚ hakaret edip Fenerbahçe düşmanlığı yapanları pişman etmeliyiz..

"Fenerbahçe pisi pisi otu gibidir‚ oynadıkça kaba etlerinize batar" pankartındaki gibi Fenerbahçemiz ile oynayanlar rahat oturmamalıdırlar yerlerinde..

http://www.sarilacicubuklu.com/forum/index.php?topic=7864.msg128646#msg128646

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder